skip to Main Content

Wist je dat je al in één dagdeel je scooter rijbewijs kan halen in Zeeland? Bij Rijschool XLR8 is het mogelijk. Hoe deze dag eruitziet? Eerst volg je een aantal praktijklessen. Dit zijn er meestal vier. Na afloop van deze lessen doe je dezelfde dag nog het examen. Leg je dit met voldoende vaardigheden en kennis af? Dan ben jij al binnen één dag lessen bij onze rijschool in Zeeland de trotse bezitter van een scooter rijbewijs. Wel is het belangrijk dat je al in het bezit bent van je theorie-certificaat.

Hoe wij het mogelijk maken om al in één dag je scooter rijbewijs te halen in Zeeland

In slechts enkele uren leren wij je om vloeiend en veilig deel te nemen aan het verkeer met de scooter. Dit is mogelijk doordat je één-op-één begeleiding krijgt. Tijdens de lessen heb je de volle aandacht van de instructeur en werken we aan alle vaardigheden die je nodig hebt tijdens het scooterrijden. Op deze manier leren we je binnen korte tijd om veilig en vlot aan het verkeer deel te nemen op de scooter.

Schrijf je in voor de dagopleiding of volg een losse les

Wil jij je scooter rijbewijs gaan halen met de hulp van Rijschool XLR8 in Zeeland? Schrijf je dan meteen in voor de dagopleiding of boek een losse les. Boek je cursus of les online of bel hiervoor naar +31 6 23 70 07 87. Ook bij het halen van je theorie-certificaat begeleiden we je graag.

Neem contact met ons op!

    Back To Top