skip to Main Content

Over ons

Rijschool XLR8

Jouw rijbewijs is onze uitdaging
Vraag nu een proefles aan!

Over ons

Ons team verzorgd rijlessen in diverse categorieën. De lessen duren minimaal 50 minuten en zijn aangepast aan jouw behoeften. Je wordt begeleid door een vaste instructeur die je opleidt tot een zelfstandig bestuurder. Je leert omgaan met het voertuig en om vloeiend en vlot aan het verkeer deel te nemen. Tijdens de lessen is de sfeer rustig en staan veiligheid en rijplezier centraal. Onze instructeurs bieden jou de mogelijkheid om zelfs buiten de regio ervaring op te doen om jouw opleiding zo compleet mogelijk te maken. Ben jij op zoek naar een rijschool op Beveland, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden rijlessen voor auto, motor, brommer en aanhanger. Via onze app altijd inzage in je vorderingen, rijleshistorie, leskaart en nieuwe afspraken. Online theorie- en praktijkinstructie. Vorderingen worden gevolgd door de instructeur. Zelf bepalen waar je wordt opgehaald. Proefexamen met andere instructeur. Persoonlijke begeleiding en pakketten op maat. Proefles!

Erik van Cadsand

Ik ben Erik van Cadsand. Samen met mijn vrouw en onze zoon woon ik in Kapelle. Ik ben al sinds mijn 22e werkzaam als instructeur en heb ik voor diverse rijscholen gewerkt. Samen met mijn vrouw Janine heb ik in januari 2014 rijschool XLR8 opgericht. We zijn erg trots dat we in tien jaar tijd zijn uitgegroeid tot een rijschool met verschillende instructeurs en een divers aanbod.
Als ik vrij ben vind ik het leuk om te wandelen met onze hond of met het gezin op pad te gaan. En als het even kan, rijd ik graag een rondje op mijn motor.

Geeft les in:

Auto
Aanhangwagen
Motor
Brommer

Cor de Rijke

Ik heb veel affiniteit met auto’s, die ik met veel passie en plezier ruim 35 jaar vanuit verschillende showrooms heb verkocht. Mijn affiniteit met mensen is toch nog iets groter en hoe leuk is het dan om dat in dit vak van rij-instructeur samen te brengen. Na mijn opleiding tot rij-instructeur kreeg ik de kans om bij Autorijschool XLR8 aan de slag te kunnen. Binnen een jaar werd mij de gelegenheid geboden om R.I.S. 2.0 [rijopleiding in stappen] te halen. Ook deze opleiding heb ik met veel plezier succesvol afgerond.
Om mensen, vaak jong, en soms wat ouder te mogen begeleiden naar het moment waarop ze zelfstandig mogen autorijden is de kroon op al je inspanningen. Het uiteindelijke resultaat, de vreugde maar ook de dankbaarheid van je leerling maken dit vak zo leuk!

Geeft les in:

Auto

Robert Schijf

Mijn naam is Robert Schijf. Ik woon in het mooie Wemeldinge en ben geboren en getogen in Biezelinge.
Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest als bakker, heb ik mezelf omgeschoold tot instructeur. In juli 2023 ben ik begonnen bij rijschool XLR8. Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden tot een veilige en bekwame deelnemer aan het steeds drukkere wordende verkeer.
Naast m’n werk als instructeur zijn m’n andere 2 grote passies fotografie en motorrijden.

Graag tot ziens in de lesauto.

Geeft les in:

Auto

Gediplomeerde
rijschool

Neem contact met ons op!

    Back To Top