skip to Main Content

Over ons

Rijschool XLR8

Rijschool XLR8 Goes - Rijbewijs en theorie

Jouw rijbewijs is onze uitdaging
Vraag nu een proefles aan!

Over ons

Ons team verzorgd rijlessen in diverse categorieën. De lessen duren minimaal 50 minuten en zijn aangepast aan jouw behoeften. Je wordt begeleid door een vaste instructeur die je opleidt tot een zelfstandig bestuurder. Je leert omgaan met het voertuig en om vloeiend en vlot aan het verkeer deel te nemen. Tijdens de lessen is de sfeer rustig en staan veiligheid en rijplezier centraal. Onze instructeurs bieden jou de mogelijkheid om zelfs buiten de regio ervaring op te doen om jouw opleiding zo compleet mogelijk te maken.

Ben jij op zoek naar een rijschool op Beveland, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden rijlessen voor auto, motor, brommer en aanhanger. Via onze app altijd inzage in je vorderingen, rijleshistorie, leskaart en nieuwe afspraken. Online theorie- en praktijkinstructie. Vorderingen worden gevolgd door de instructeur. Zelf bepalen waar je wordt opgehaald. Proefexamen met andere instructeur. Persoonlijke begeleiding en pakketten op maat. Proefles!

Ons team

Hieronder vind je onze rij instructeurs.
Zij begeleiden jou graag naar een rijbewijs. Aarzel niet langer en schrijf je snel in voor een proefles om kennis te maken met onze organisatie/rij-instructeurs.

Rijschool XLR8 Goes - Instructeur Erik van Cadsand
Erik van Cadsand
Cor de Rijke

Neem contact met ons op!

    Back To Top