skip to Main Content

Lynn Melsen

Super fijne rijschool met goede begeleiding bij de rijlessen. Fijne instructeur, professioneel maar gezellig in de auto.

Fam Honingh

we zijn hartstikke tevreden met jullie als rijschool! Twee kinderen in 1 keer geslaagd en de ander de 2e keer. Er is veel persoonlijke aandacht, Erik is altijd op tijd, de rijlessen gaan altijd door, kortom: het loopt gewoon heel soepel vanaf het moment dat je je aanmeld tot slagen! Wij raden iedereen XLR8 aan!

Dianne Deurloo

Super begeleiding! Voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen. Als ik ergens moeite mee had, werd daar een creatieve en persoonlijke oplossing voor gevonden, die ook echt hielp.

Maurits

Tijdje terug mijn auto rijbewijs bij XLR8 gehaald, Erik heeft mij op een fijne en leerzame manier leren autorijden, ontzettend goeie instructeur, wat ook nog een fijn is vergeleken met veel andere rijscholen is dat je bij XLR8 een vaste Les instructeur hebt, veel beter en handiger dan een rijschool waarbij je iedere week een andere instructeur hebt, die geen idee heeft waar je zwakke punten liggen en hoever je bent in het rijden.

Door de fijne / leerzame lessen bij XLR8 waar ik iedere keer weer naar uitkeek, ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen auto.
Ik zal de leuke rijlessen missen, en raad iedereen zo’n fijne les periode aan!

Elma Visser

Super fijne motor lessen gehad dankzij Erik!
Had me geen betere instructeur kunnen wensen.
Professioneel, duidelijk maar vooral gericht op elk mens apart.
Veel beter in vergelijking met andere scholen waar het draait om z.s.m geld verdienen!
Was top en in 1 keer geslaagd!

Wendy Fierloos

Wat is Erik een top instructeur, met alle geduld en goede instructies heeft hij mij super goed geholpen.
Na serieuze, gezellige en hartverzakkende momenten/lessen, heb ik het dan toch gehaald en dit alles heb ik te danken aan de super lessen bij Erik. XLR8 echt een aanrader!
Back To Top