Scooter rijbewijs Goes

N

Pakketten op maat

N

Persoonlijke begeleiding

N

Vraag een gratis proefles aan

Home » Scooter rijbewijs Goes

Wist jij al dat je jouw scooter rijbewijs in Goes in één ochtend of middag al kunt behalen? En dat je het theorie examen al mag doen wanneer je 15,5 jaar oud bent? Dan ben je meteen klaar voor het praktijkexamen wanneer je 16 wordt! Ga jij straks snel en veilig de weg op in Goes met een scooter rijbewijs via Rijschool XLR8?

Zo haal jij je scooter rijbewijs in Goes in een dag!

De dagopleiding voor je scooter rijbewijs bij Rijschool XLR8 in Goes bestaat uit vier lessen en een praktijkexamen. Let er wel even op dat je het theoriecertificaat al op zak hebt, anders mag je nog niet deelnemen aan het praktijkexamen. Wordt een dag net wat te krap voor je, of wil je gewoon nog een extra lesje voordat je afrijdt? Kijk dan naar de prijzen voor losse lessen die je inplant wanneer jou dat uitkomt.

Zet het behalen van je scooter rijbewijs in stroomversnelling en schrijf je nu in

Via de website schrijf je jezelf eenvoudig in. We hebben alleen je persoonlijke gegevens nodig om een afspraak te maken voor je eerste les. Bel bij vragen over de lessen even met telefoonnummer (+31) 6 23 70 07 87. Vergeet ook niet om ons te liken op Facebook!

Neem contact op:

Gratis proefles?

Vraag hem nu aan!