skip to Main Content

Je zoekt een rijschool voor het volgen van motorrijles in de omgeving van Goes of elders in deze regio in Zeeland? Rijschool XLR8 is waar je moet zijn. Bij ons kun je namelijk altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en pakketten op maat. Hierbij heb je via onze handige app altijd inzage in je vorderingen, rijhistorie en nieuwe afspraken. Zo hou je dus gewoon zelf je vooruitgangen bij.

Volg je motorrijles bij Rijschool XLR8 in de regio Goes in Zeeland

Bij ons kun je lessen volgen voor zowel het AVB (Algemene Voertuig Beheersing) als het AVD (Algemene Verkeers Deelneming) examen. Als je al een autorijbewijs hebt kun je direct starten met je motorrijles voor het AVD examen in de omgeving van Goes. Voordat je het AVD examen kunt afleggen heb je een geldig theoriecertificaat voor de motor nodig. Ook hiervoor bieden we je een online begeleiding als je motorrijles volgt bij ons in de omgeving van Goes.

Vraag nu een proefles aan!

Ben je benieuwd geworden naar de motorrijles in Zeeland bij Rijschool XLR8 in de omgeving van Goes? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen voor een proefles. Dit kun je doen door te bellen naar (+31) 6 23 70 07 87 of door het formulier op onze website in te vullen. Komen we jou binnenkort ophalen voor een motorrijles in Zeeland bij Rijschool XLR8? Voor de ervaringen van de motormuizen die je voor zijn gegaan kijk je op onze Facebookpagina. We zien je snel!

Neem contact met ons op!

    Back To Top