skip to Main Content

In Walcheren vindt je een autorijschool die je overal in de regio Zeeland op komt halen voor je rijlessen. Zo wordt het halen van je rijbewijs een stuk makkelijker te combineren met bijvoorbeeld je studie of je werk. Om de auto goed onder controle te krijgen rijd je ook iedere les in dezelfde auto. Welk pakket ga jij kiezen?

Dankzij onze autorijschool in Walcheren krijg jij het beste verkeersinzicht in heel Zeeland!

Tijdens je lessen komen praktijk en theorie uitgebreid aan bod. Zo leer je verkeersituaties goed inschatten en wordt je bij onze autorijschool in Walcheren opgeleid tot zelfstandig bestuurder in Zeeland. Wat een vrijheid! Heb je al gekeken naar de verschillende pakketten? We zetten ze op een rijtje voor je:

• Pakket S, 20 lessen en praktijkexamen
• Pakket M, 25 lessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen
• Pakket L, 35 lessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen
• Pakket XL. 40 lessen, tussentijdse toets en praktijkexamen

Hou er rekening mee dat je voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen mag afleggen, je theoriecertificaat al op zak moet hebben. Begin dus op tijd met leren!

Schrijf je in voor de proefles

We maken het nog aantrekkelijker voor je. Via de website schrijf je jezelf in voor een proefles bij onze autorijschool in Walcheren, de instructeur komt je ophalen waar je maar wilt in de regio in Zeeland! Meer weten over het halen van je rijbewijs bij Rijschool XLR8? Bel ons dan op (+31) 6 23 70 07 87.

Neem contact met ons op!

    Back To Top