skip to Main Content

Auto Rijles

Jouw rijbewijs is onze uitdaging
Vraag nu een auto rijles proefles aan!

Lessen

De rijlessen duren minimaal 50 minuten.
In overleg kunnen wij je ophalen op elke gewenste locatie in de regio. Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en concentratie kunnen lessen tot zelfs 200 minuten gevolgd worden. Tijdens de rijlessen rijd je altijd in dezelfde auto, ook tijdens het examen. Zowel theorie als praktijk komen aan bod, om het verkeersinzicht te bevorderen. We begeleiden je tijdens de lessen in diverse verkeerssituaties naar zelfstandig bestuurder.

Prijzen Pakketten

Hieronder vind je de prijzen van lessen en pakketten. Na een proefles kunnen onze instructeurs jou gelijk vertellen welk pakket het beste bij jou past.

Pakket S

€1227,-

 • 21 lessen
 • Examen

Pakket M

€1615,-

 • 25 lessen
 • Tussentijdsetoets (TTT)
 • Examen

Pakket L

€2132,-

 • 36 lessen
 • Tussentijdsetoets (TTT)
 • Examen

Pakket XL

€2602,-

 • 46 lessen
 • Tussentijdsetoets (TTT)
 • Examen

Machtig direct je rijschool!

Rijschoolnummer Beveland: 5535K8

Overige prijzen

Prijzen van losse lessen, intakes, overige pakketten en examens vind je op de tarievenkaart.

Examen

Tijdens het CBR examen rijd je in de auto waarin je hebt gelest. 50 minuten voor het examen word je opgehaald en ga je samen met je instructeur naar het CBR-examencentrum.

Wat neem je mee:
– Geldig ID-bewijs
– Oproepkaart
– Ingevulde zelfreflectie

Het examen start met het overhandigen van de documenten aan de examinator. De examinator geeft een korte uitleg over de gang van zaken tijdens het examen. Buiten wordt een kleine ogentest afgenomen en worden een aantal vragen over de auto gesteld.

De rit bestaat uit een stukje zelfstandig rijden met navigatiesysteem, volgen van ANWB-borden, rijden naar een bekende plaats of een clusteropdracht. Daarna geeft de examinator de weg aan op de gebruikelijke manier. Onderweg worden twee bijzondere verrichtingen gedaan.

Terug op het examencentrum hoor je aan tafel de uitslag van je examen.

Theorie

Je mag pas op voor je tussentijdse toets of praktijkexamen als je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat. Het is belangrijk dat je op tijd start met het leren voor je theorie. Niet alleen omdat je dan voorkomt dat je extra lessen moet rijden omdat je je theorie nog niet hebt gehaald, maar vooral omdat er belangrijke zaken behandeld worden die je tijdens de praktijklessen ook tegen zal komen. Denk bijvoorbeeld aan de betekenis van de borden en tekens op de weg, gevaar herkenning en diverse voorrangssituaties.

Rijschool machtigen

Voordat de rijschool het praktijkexamen of een toets voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Wij werken met iTheorie waarbij zowel online als uit een boek geleerd kan worden.

Klik op de titel “THEORIE“ voor meer informatie over theoriepakketten.

2TODRIVE

Voordat je examen doet kun je alvast je begeleiderspas aanvragen. Hierop mag je maximaal 5 begeleiders zetten. Deze begeleiders moeten minimaal 27 jaar zijn en minimaal 5 jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs. Als jij bestuurder bent, dan moet altijd 1 van die begeleiders naast jou zitten op de bijrijdersstoel. je mag je rijbewijs pas aanvragen bij de gemeente als jij je beleiderspas kunt laten zien. Het aanvragen van een begeleiderspas duurt ongeveer 10 werkdagen. Dus wacht hiermee niet te lang.

Klik hier “2TODRIVE“ voor meer informatie over 2toDrive.

Met wie kan je mee?

Je kunt je auto rijles volgen bij de volgende instructeurs.

Erik van Cadsand
Cor de Rijke
Robert Schijf

Neem contact met ons op!

  Back To Top