skip to Main Content

Wil jij rijles gaan volgen en woon je in Kloetinge of de omgeving ervan? En wil je op een leuke én veilige manier leren rijden? Rijschool XLR8 is dan dé rijschool voor jou. Wij zijn gevestigd in Kapelle en geven rijles in de hele omgeving van Kloetinge. Of je nu je auto-, motor of bromfietsrijbewijs wilt halen, bij ons is het mogelijk. Ook kun je rijlessen volgen met een aanhangwagen.

Volg rijles zoals jij dat wilt bij onze rijschool dichtbij Kloetinge

Als je besluit je rijlessen te volgen bij onze rijschool in de omgeving van Kloetinge, staan jouw wensen en voorkeuren altijd op de eerste plaats. Je krijgt één-op-één begeleiding, waardoor de lessen volledig draaien op de vaardigheden die jij wilt verbeteren. Daarbij bieden we pakketten op maat aan. Neem zoveel lessen af als jij nodig hebt voor het halen van je rijbewijs.

Schrijf je meteen in voor een proefles

Kennismaken met onze rijschool? Dat kan! Schrijf je in voor een proefles om de leuke en goede lessen zelf te ervaren. Na de proefles vertelt jouw instructeur je meer over welk pakket past bij jouw rijstijl. Wil je een proefles inplannen? Vul dan het online formulier in of neem contact op door te bellen naar +31 6 23 70 07 87. Naar dit nummer mag je ook altijd bellen als je iets wilt vragen.

Neem contact met ons op!

    Back To Top