skip to Main Content

Lijkt het jou wat om binnen één dag je rijbewijs BE te halen in Zeeland? Of gaat je voorkeur uit naar losse lessen? Beide zijn mogelijk bij Rijschool XLR8. Bij onze rijschool in Zeeland haal jij je BE rijbewijs op de manier die jou het beste uitkomt. Onze rijschool is gevestigd in Kapelle, dus de lessen vinden in deze regio plaats.

Hoe zien de lessen voor het rijbewijs be er bij onze rijschool in Zeeland uit?

Voor het halen van jouw BE rijbewijs, richten we ons bij onze rijschool in Zeeland grotendeels op veiligheid. Wij leren je hoe je op een veilige manier door het verkeer manoeuvreert met een bus-aanhangwagen combinatie van bijna 12 meter lang. Ook leer je aan- en afkoppelen en oefen je met keren en draaien met de aanhangwagen.

Schrijf je in voor de intake of boek je eerste losse les

Kies jij ervoor om je BE rijbewijs in één dag te halen bij onze rijschool centraal in Zeeland? Dan is het noodzakelijk om eerst een intake te doen. Tijdens deze intake kijken wij naar je huidige niveau en de mogelijkheden om in 4 of 6 lessen het rijbewijs te halen. Schrijf jezelf in voor de intake door te bellen naar +31 6 23 70 07 87 of vul het formulier in. Via dit nummer kun je ook een losse les boeken of eventuele vragen stellen.

Neem contact met ons op!

    Back To Top