Motorrijschool Goes

N

Pakketten op maat

N

Persoonlijke begeleiding

N

Vraag een gratis proefles aan

Home » Motorrijschool Goes

Haal je A1, A2 of A3 rijbewijs bij Rijschool XLR8 in de buurt van Goes. Bij de motorrijschool nabij Goes haal jij zowel je AVB als AVD examen, en je theorie examen. Zo ga je goed voorbereid de weg op en sta jij je mannetje, of vrouwtje, in iedere verkeerssituatie. Volg losse lessen, kies een pakket dat bij je past of ga voor de spoedcursus. Bij onze rijschool nabij Goeshaal jij je A2 rijbewijs of ander motorrijs op jouw eigen manier.

Hoe ziet de weg naar jouw A2 rijbewijs eruit bij onze rijschool nabij Goes?

Wanneer je bij onze rijschool dichtbij Goes lessen volgt voor het halen van je A2 motorrijbewijs, trainen we zowel je voertuigbeheersing als je verkeersinzicht. Beide zijn belangrijk om veilig de weg op te gaan. Tijdens de lessen krijg je een-op-een begeleiding door een van onze ervaren instructeurs. Je leert alle tips en trucs om veilig deel te nemen aan het verkeer. Na het halen van je A2 rijbewijs in de regio Goes geniet ook jij optimaal van de vrijheid op de motor.

Kies voor losse lessen of ga voor een pakket bij het halen van je A2 rijbewijs in Goes

Je hebt bij onze rijschool in de buurt van Goes keuze uit verschillende mogelijkheden voor het halen van je A2 rijbewijs. Zo kies je eerst een pakket voor AVB (Voertuig Beheersing) en daarna voor AVD (Verkeersdeelname) Je hebt hierin de keuze uit de volgende pakketten:

  • Pakket S: 6 lessen
  • Pakket M: 8 lessen
  • Pakket L: 10 lessen
  • Pakket XL: 12 lessen

Bij alle pakketten zit ook een examen inbegrepen. Weet je niet zeker welk pakket voor het halen van je A2 motorrijbewijs in regio Goes het beste bij je past? Na je gratis proefles vertelt onze instructeur je er alles over. De huidige tarieven bekijk je op onze tarievenkaart.

Theorie voor het halen van je A1, A2 of A3 motorrijbewijs bij onze motorrijschool in Goes

Het behalen van je motorrijbewijs wijkt wat af van het behalen van je autorijbewijs. Dat begint met het theoriegedeelte. Voor de motor is het theorie examen opgedeeld in drie categorieën:

  • Categorie A1. Voor dit examen is de minimum leeftijd 18 jaar en voor motoren tot 125cc en 11KW.
  • Categorie A2. Vanaf 20 jaar en voor motoren tot 35KW
  • Categorie A3. Onbeperkt vermogen. Dit examen mag je afleggen wanneer je 22 jaar of ouder bent. Daarnaast moet je het A2 rijbewijs minimaal twee jaar in bezit hebben.

Ga de praktijk in en haal je A1, A2 of A3 motorrijbewijs in de regio Goes

En ook je praktijkexamen ziet er net even wat anders uit. Je legt eerst het AVB, of Algemene Voertuig Beheersing, examen af. Tijdens dit examen laat je op het afgesloten terrein van de motorrijschool in Goes zien hoe jij de motor beheerst. Pas bij het tweede gedeelte, de Algemene Verkeersdeelneming, of het AVD examen, ga je de weg op en wordt je verkeersinzicht getoetst. Vragen? Laat het weten en bel met onze motorrijschool in Goes via (+31) 6 23 70 07 87.

Neem contact op:

Gratis proefles?

Vraag hem nu aan!