Motorrijbewijs Goes

N

Pakketten op maat

N

Persoonlijke begeleiding

N

Vraag een proefles aan

Home » Motorrijbewijs Goes

Je motorrijbewijs haal je natuurlijk bij Rijschool XLR8 in de omgeving van Goes. Je kunt bij ons terecht voor alle categorieën van het motorrijbewijs. Wanneer je besluit je motorrijlessen bij ons te volgen kan je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding. Via onze handige app heb je inzage in je vorderingen, rijleshistorie en nieuwe afspraken. Zo zie je dus op elk moment hoe ver je bent in het halen van je motorrijbewijs.

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool XLR8 in de omgeving van Goes

Bij Rijschool XLR8 vindt je altijd een pakket op maat. Wij bieden namelijk diverse pakketten aan met een verschillend aantal lessen, variërend van 6 tot 12 lessen plus een examen. Ook hebben we verschillende pakketten voor het AVB (Algemene Voertuig Beheersing) examen en voor het AVD (Algemene Verkeers Deelneming) examen. Je kunt zelfs bij ons terecht voor een spoedopleiding, waarin je in 20 lessen zowel je AVB als je AVD examen legt. Rijschool XLR8 begeleidt jou op weg naar je motorrijbewijs in de omgeving van Goes.

Kom jij binnenkort ook motorrijlessen volgen bij Rijschool XLR8?

Bij Rijschool XLR8 kun je altijd rekenen op een professionele begeleiding bij het behalen van je motorrijbewijs in de omgeving van Goes. Wil je meer informatie over onze motorrijlessen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar (+31) 6 23 70 07 87. Ook kun je bij ons een proefles inplannen.

Neem contact op:

Proefles auto

100 minuten
van €82 voor €40
vraag hem nu aan!