skip to Main Content

Droom jij ervan om je motor rijbewijs te halen en te gaan toeren in de mooie omgeving van Kloetinge? Het wordt werkelijkheid wanneer je motorrijlessen volgt bij Rijschool XLR8. Dankzij de één-op-één begeleiding van een ervaren instructeur leer je goed te rijden op de motor en, nog veel belangrijker, hoe je veilig deelneemt aan het verkeer.

Geniet van het vrije leven na het halen van je motor rijbewijs in Kloetinge

Steeds meer mensen besluiten de laatste tijd om hun motorrijbewijs te halen. En geef ze eens ongelijk! Op de motor ervaar je het gevoel van vrijheid. Rijd met de motor naar je werk of verken op je gemak de prachtige natuur via kleine regionale wegen. Je gaat en staat waar je wilt. De hele dag op pad met de motor, tussendoor genieten van de mooiste uitzichten en af en toe een verkoelend drankje op het terras. Is dat niet het perfecte leven?

Kies uit verschillende opties voor het halen van je motor rijbewijs in Kloetinge

Wanneer je lest bij onze rijschool in de buurt van Kloetinge, heb je keuze uit verschillende opties voor het behalen van je motorrijbewijs. Ga jij voor losse lessen, een pakket of een driedaagse cursus? Het is helemaal aan jou. Voor dat laatste is wel een intake verplicht. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Heb je nog vragen? Of wil je direct een proefles inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 23 70 07 87.

Neem contact met ons op!

    Back To Top