skip to Main Content

Nadat je je bromfietsrijbewijs hebt gehaald bij Rijschool XLR8 in Goes ben jij klaar om erop uit te trekken met je scooter. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt, want plots ben je een stuk mobieler dan op de fiets. In veel gevallen is het mogelijk om je rijbewijs al binnen één dag te halen. Neem je er liever wat langer de tijd voor? Dan is het mogelijk om de lessen te verspreiden over meerdere dagen.

Hoe ziet de dagopleiding voor het halen van je bromfietsrijbewijs in Goes eruit?

In slechts één ochtend of middag je bromfietsrijbewijs halen in de buurt van Goes? Bij ons is het mogelijk! Tijdens deze ochtend of middag volg je 4 rijlessen. Je krijgt hierbij één-op-één begeleiding door een ervaren instructeur. Hij laat je zien hoe je op de bromfiets veilig en vlot deelneemt aan het verkeer. Aan het eind van deze 4 lessen vindt het examen plaats.

Schrijf je snel in!

Wil je kennismaken met het rijden op de bromfiets en met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan snel in voor je eerste les of voor de dagopleiding. Dat kan zodra je 16 jaar bent. Voordat je je bromfietsrijbewijs haalt in de regio Goes, moet je eerst slagen voor het theorie-examen. Dit kan al vanaf de leeftijd van 15,5. Schrijf je in door te bellen naar +31 6 23 70 07 87 of meld je aan via onze website.

Neem contact met ons op!

    Back To Top