skip to Main Content

Wil jij bevoegd zijn om te rijden met een aanhanger en daarom je BE rijbewijs halen bij een erkende rijschool in de omgeving van Goes? Rijschool XLR8 is dan de rijschool voor jou. Bij ons is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs in al één dag te halen. Wel dien je hiervoor van tevoren een intake te doen. Je kunt de lessen natuurlijk ook over meerdere dagen verspreiden.

Leer vloeiend rijden met een aanhanger voor het halen van je be rijbewijs in Goes

Nadat je de dagopleiding of losse lessen hebt gevolgd bij Rijschool XLR8 nabij Goes beschik je over alle vaardigheden en kennis om probleemloos je aanhanger BE rijbewijs te halen. Belangrijker nog: je leert hoe je op een veilige en vloeiende manier met de aanhanger door het verkeer manoeuvreert. Tijdens de lessen en het examen rijd je in een bus met aanhanger van in totaal bijna 12 meter lang.

Meld je aan voor een intake of boek je eerste les

Haal jij je aanhanger BE rijbewijs in de omgeving van Goes het liefst binnen één dag? Schrijf je dan direct in voor de intake. Op basis daarvan besluiten we of je klaar bent voor de dagopleiding. Deze bestaat uit 4 of 6 lessen. Ook is het mogelijk om losse lessen te boeken. Hiervoor kun je jezelf direct inschrijven en hoef je geen intake te volgen. Je schrijft je eenvoudig online in of belt hiervoor naar +31 6 23 70 07 87.

Neem contact met ons op!

    Back To Top