skip to Main Content

Droom jij ervan je A2 motorrijbewijs te halen en wil je de lessen volgen in Zeeland? Rijschool XLR8 biedt je de juiste begeleiding. Naast dat wij je alles leren wat je moet weten en kunnen voor het halen van je A2 motorrijbewijs, leren wij je ook hoe je veilig de weg op gaat binnen Zeeland en daarbuiten. Ervaar het vrije gevoel van motorrijden en schrijf je in bij onze rijschool!

Haal je a2 motorrijbewijs in zeeland op een manier die bij je past

Het belangrijkste tijdens het volgen van de motorrijlessen is dat jij jezelf veilig en comfortabel voelt. Je bent als motorrijder een kwetsbare bestuurder. Om jou te helpen veilig de weg op te gaan, trainen we je zowel op het gebied van voertuigbeheersing als verkeersinzicht. Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren instructeur. Voor het volgen van de lessen heb je twee verschillende opties:

• AVB (Voertuigbeheersing) in 6 tot 12 lessen
• AVD (Verkeersbeheersing) in 6 tot 12 lessen

Schrijf je nu in voor een intake of proefles

Wil jij je A2 motorrijbewijs bij onze rijschool in Zeeland graag binnen drie dagen halen? Dan is het verplicht om vooraf een intake te doen. Je schrijft je hiervoor in door te bellen naar +31 6 23 70 07 87 of vul het online formulier in. Weet je niet zeker of motorrijden wat voor jou is en volg je graag een proefles? Hiervoor schrijf je jezelf eenvoudig in via de website.

Neem contact met ons op!

    Back To Top